miércoles, 8 de enero de 2014

L'ESTAT PRIVATITZA ELS LAVABOS DE L'ESTACIÓ DE SANTS, QUE SERAN DE PAGAMENT

Aglomeració de passatgers al vestíbul de l'estació central de Sants durant una incidència .
La pròpia empresa concessionària  fixara el preu després d'un tancament temporal per canviar les instal · lacions.

EL PERIÓDICO / Barcelona
El gestor estatal d' infraestructures Adif ha tancat aquest dimarts un dels dos grups de lavabos del vestíbul de l'estació central de tren de Sants de Barcelona per canviar les instal · lacions després de la privatització del servei i la imposició d'una tarifa per poder utilitzar-lo.
Adif ha adjudicat la gestió a l'empresa Sanifair , que serà l'encarregada d'efectuar les reformes i també de fixar després la tarifa corresponent . "Amb el canvi , els lavabos passaran a tenir una atenció permanent presencial i especialitzada per garantir la higiene i la seguretat" , explica Adif en un comunicat que destaca la " millora de la qualitat" que suposarà aquesta mesura .
L'actuació es divideix en dues fases . La primera s'ha iniciat aquest dimarts amb el tancament , per emprendre la reforma , del bloc de lavabos situat en el costat nord del vestíbul , al costat del accés a l'estació del metro . Un cop finalitzats aquí els treballs , aquests es traslladaran als lavabos situats al centre del vestíbul .
Mentre duri l'adequació de les instal · lacions només funcionarà un dels dos blocs de lavabos existent. Sanifair "s'ha compromès" , segons Adif , a negociar amb altres empreses presents a l'estació perquè els seus clients " puguin obtenir avantatges comercials o descomptes en la compra de béns o serveis" .
Els lavabos que es troben dins de les sales d'embarcament dels trajectes ferroviaris de major cost de l'estació dels continuarà gestionats directament Adif i la seva utilització continuarà sent gratuïta , segons assegura el gestor estatal . El canvi a un model privat i de pagament pretén , conclou Adif , que "el client percebi la importància de la cura d'un bé públic com aquest , valorant i fent un ús responsable " .

SALUT I BON VIATGE.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario