miércoles, 22 de enero de 2014

LA MARINA DE ZONA FRANCA TORNA A SORTIR AL CARRER PER A EXIGIR UN TRANSPORT DIGNE

Els governants han decidit que el metro a La Marina-zf ni és prioritari ni és necessari; Han decidit que no necessitem tants cotxes de les Línies 9, 109 ni 37 (tot i que aquest ens porta als hospitals de referència del barri -Manso i Clínic- i que no tenim urgències nocturnes); Han pensat que els veïns i veïnes no tenim res més a fer que esperar més temps que abans que passin els autobusos; Han pensat que amb aquestes retallades no n'hi ha prou i ens han augmentat el bitllet del transport més del que ha pujat l'IPC, molt més; Estan convençuts que no passa res si, quan apliquin la 3a. fase dels autobusos, supleixen les actuals línies per una llençadera que ens dugui només fins a la plaça cerdà. 


La Marina-zf diu que ja n'hi ha prou, que no volem ser l'únic barri sense metro, que no volem quedar-nos incomunicats quan hi ha alguna cosa a Plaça d'Espanya i els busos acaben el trajecte a la plaça cerdà, impedint-nos anar a qualsevol lloc que vulguem anar. La Marina-zf diu que si les Fires porten diners, uns quants han d'anar per millorar el barri, un barri que pateix els greuges d'aquestes mateixes fires amb les que es posen les medalles les administracions de la ciutat.
Per això, perquè  fa gairebé 2 anys que reclamem al Regidor del Districte una solució a aquest tema; perquè reclamem des de fa molts mesos ser tractats com a qualsevol barri de la ciutat; perquè paguem els mateixos impostos que els altres ciutadans i ciutadanes barcelonines, perquè no ens donen resposta i gairebé ni ens escolten...
Per tot això dimecres 22 de gener s'ha tornat  a sortir a carrer, perquè entenem que tenim tot el dret de reclamar el que ens pertany i ens pertany un transport públic, de qualitat i adaptat a les nostres necessitats.

SALUT I BON VIATGE.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario