martes, 4 de febrero de 2014

CAMPANYA DE PETICIÓ DE SIGNATURES DIGITALS A INTERNET PER "CONSCIENCIAR I GARANTIR UN TRANSPORT URBÀ DE SUPERFÍCIE SEGUR" PROU AGRESSIONS

 Qualsevol dia d'aquests ens aixecarem amb la notícia que han matat un conductor d'autobusos , aquell dia tots serem culpables de no haver parat aquesta gran injustícia .

 A què esperem per reaccionar ? Necessitem que mori un conductor , com ja ha succeït al taxi , per adonar-nos del perill i de la necessitat de protecció ?Aquest dia tot seran laments , i es faran promeses de canviar coses , però aquell dia serà massa tard, el treballador no tornarà , i aquell dia tots serem culpables per no denunciar i fer força per evitar que això passi .
Tots tenim dret a la seguretat en el nostre lloc de treball .

L'article 3 de la Declaració Universal de Drets Humans diu :

"Tot individu té dret a la vida , a la llibertat ia la seguretat de la seva persona . "

Els accidents i agressions verbals creen estrès. L'estrès minva la concentració del conductor . Minvant la concentració del conductor disminuïm la seguretat i augmentem el risc d'un accident , o una reacció tardana .Els conductors són éssers humans . El factor humà és la causa més gran d'accidents laborals .

 Protegint la integritat física dels conductors estem protegint la salut física i psicològica dels conductors , i per tant de la seguretat del conductor depèn la seguretat en el transport de passatgers , la seguretat viària i la qualitat del servei .

 Després de 4 agressions al gener 2014, els treballadors decideixen tallar la línia del conductor que va ser agredit com a acte de protesta , demanant més seguretat . La reacció empresarial de Transports de Barcelona és obrir expedient sancionador als conductors manifestants que reclamen la seva LEGÍTIM " DRET UNIVERSAL a la seguretat de la seva persona " ...

MÉS VAL PREVENIR QUE CURAR : La salut i seguretat viària és cosa de tots . Amb la salut i vida de les persones no es juga . PROU JA !!!

Si esteu d' acord DEIXEU LA VOSTRA SIGNATURA DIGITAL :
http://www.change.org/petitions/tmb-concienciar-y-garantizar-un-trasporte-urbano-de-superficie-seguro?share_id=wrVMcEdqAr&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=petition_invitation




SALUT I BON VIATGE.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario