viernes, 12 de julio de 2013

NOVA CONCENTRACIÓ DE TAXISTES AL PORT OLÍMPIC CONTRA "ALEMÁN EVENTOS" I LES MÀFIES DE TAXIS PIRATES

Una altra vegada més els taxistes de Barcelona ens tornem a concentren al port olimpic, per protestar contra "Alemán Eventos" i la situació d'agressió que viuen els taxistes al port olimpic per part d'aquestes màfies de proxenetes i taxis pirates. En la concentració es van tornar a escoltar càntics i consignes contra Alemán Evnentos, aquesta empresa fraudulenta dedicada a la prostitució i al transport il · legal de persones, consignes contra l'administració i l'ajuntament que segueixen sense fer res davant d'aquesta situació conflictiva que cada dia patim els taxistes i els usuaris al port olimpic.
 Després de la concentració es va realitzar una assemblea, on cada taxista i usuari va poder espresar la seva opinió i on es va decidir seguir lluitant contra aquestes màfies de proxenetes i transports il · legals.
 Seguirem protestant i manifestant les vegades que calguin, mentre continuï aquesta situació de injustiacia que patim els taxistes i els usuaris davant d'aquestes màfies, dedidadas al transport il · legal de persones a prostíbuls, clubs de prostitució sense ser un transport públic, sense  tenir els seus vehicles els permisos legals per al transport de persones.

 Si no protestem avui al port olimpic, demà serà en cada porta d'hotel de Barcelona? a cada restaurant? a cada bar musical, en cada discoteca? aquest és el futur que ens espera als taxistes ser substituïts i intimidats per organitzacions mafioses ....




VISCA LA LLUITA DELS TAXISTES!!!

SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario