martes, 9 de julio de 2013

NO AL PAGAMENT DE COMISSIONS PER PODER TREBALLAR AL TAXI DE BARCELONA

Un dels pitjors problemes que pateix el taxi de Barcelona, és el "pagament de comissions a hotels" per aconseguir carreres, aquest pagament de comissions afecta molt negativament tot el col · lectiu de taxistes de Barcelona, i als usuaris que són els que pateixen directament aquestes comissions ja que al final qui paga aquestes comissions és l'enganyat usuari. Aquest càncer de les "comissions il · legals" genera un enfrontament directe entre els taxistes, sobretot a les parades de taxis que estan als hotels.

La secció del taxi de la CNT-AIT està totalment en contra d'aquestes pagament de comissions d'hotels, i farà tot el possible per combatre aquest problema, la CNT anima a tots els taxistes a lluitar amb nosaltres contra aquestes pràctiques il · legals. Acusem als hotels que són els responsables directes d'aquest problema i de corrompre als taxistes. La secció del taxi de la CNT-AIT esta preparant al costat d'altres organitzacions del taxi de Barcelona, una sèrie d'accions contra el pagament de comissions als hotels, com  campanyes d'informació als usuaris, repartiment d'octavetes, adhesius contra les comissions, piquets en els hotels que cobren comissions ....

TAXISTA NO VENGUIS LA TEVA DIGNITAT, NI UNA COMISION MES, NO Al PAGAMENT DE COMISSIONS IL.LEGALS PER PODER TREBALLAR AL TAXI DE BARCELONA!!



SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario