domingo, 22 de julio de 2012

LES NOVES MESURES PER COMBATRE ELS TAXISTES PIRATES, NO SOLUCIONEN EL PROBLEMA DE L´ESTACIÓ DE SANTS

Les noves mesures de més vigilància a Sants, no solucionen el problema dels taxistes pirates, com aquestes llicències 2967, 4461 i 10569 que ahir diumenge van estar tranquil · lament buscant i agafant passatge davant de l'estació a plaça Països Catalans. 

 Ahir diumenge 22 de juliol va ser un dia calorós, i va ser un altre dia de taxis pirates a l'estació de Sants. Després de la concentració de protesta d'aquest 17 ​​de juliol, se'ns va prometre solucions i noves mesures per combatre els taxistes pirates, unes noves mesures (augment de vigilància i cartells de sañalización) que com es pot veure no són efectives i no solucionen el problema. Un problema que l'administració és incapaç de solucionar, un problema que molta gent pensa que no ho volen solucionar, perquè hi ha interessos ocults econòmics o polítics.

 Hauríem preguntar-li a ADIF si aquesta rebent algun tipus de prestació per no posar la parada? potser dels floteros? el que si sabem segur és que molts taxistes pirates són assalariats i van a agafar passatge a la plaça Països Catalans animats pels titulars de la llicència i pels floteros.
També sabem que molts d'aquests taxistes pirates estan organitzats, deixen el taxi a l'hotel Torre Catalunya, i es col · loquen una targeta al pit que posa taxi i es van a vuscar passatge davant de l'estació, d'aquesta manera eviten ser multats. També sabem que recentment un taxista que va recriminar la seva actitud a aquests taxistes pirates, va ser amenaçat i insultat davant de la seva filla petita per part d'aquesta màfia de energúmens i estafadors professionals.

Mes vigilància, mes Senyals informatives, però no posen la parada per què? perquè és tan difícil posar una parada de taxi? i solucionar d'una vegada el problema, quin tipus d'interessos ADIF en no posar la parada de taxis? potser econòmics, perquè es nega ADIF a donar un servei en bones condiciones als usuaris i als taxistes....

SALUT I BON VIATGE.


No hay comentarios:

Publicar un comentario