jueves, 7 de junio de 2012

CONCENTRACIÓ DE TAXISTES DESCONTENTS AL IMT

La passada tarda d'aquest dijous 7 de juny, s'han concentrat a l'IMT (institut metropolità del taxi) un nombrós grup de taxistes descontents, convocats pel col · lectiu de taxistes TFB (taxistes frustrats de barcelona), aquesta mateixa tarda estava prevista una reunió entre l'administració i les recents organitzacions representatives del taxi . Aquest col · lectiu de taxistes frustrats, va fer una crida al sector del taxi a concentrar-se en l'IMT, per defensar l'opció que va ser triada majoritàriament a la consulta del 22-F per tots els taxistes de barcelona, els "torns rotatius". En la concentració hi havia més policies que taxistes, (antiavalots i guàrdia urbana), els concentrats han cridat consignes i s'han llançat petards, davant la situació tan conplicada per la qual travessa el taxi de barcelona.

SALUT I BON VIATGE.


1 comentario:

  1. Enhorabuena primero, por informarnos de esta acción contra la voluntad de un colectivo por parte de la administración.
    Y segundo por comenzar esta singladura dificil ante el atropello continuo que ejercen los poderes fácticos alimentando sus propios intereses.
    animo y para delante.
    Salud y buen viaje.

    ResponderEliminar