domingo, 17 de junio de 2012

EL INTRUSISME DEL PORT OLÍMPIC

El Port Olímpic coneguda zona de restaurants, hotels, discoteques i on hi ha el casino de barcelona, és un dels punts de més treball per al taxi de barcelona, per la gran afluència de turistes que acudeixen dia i nit. Aquest enclavament turístic es troba al final del carrer Marina, hi ha dues parades de taxi perfectament senyalitzades on van cada dia molts companys i companyes, per exercir la seva feina com a transport públic de barcelona.

Molts companys i companyes s'han queixat d'una suposada empresa d'esdeveniments anomenada "Alemán eventos". Aquesta sospitosa empresa d'espectacles i esdeveniments, desplega cada nit una xarxa de furgonetes i captadors. Aquests captadors van amb una camisa blanca que a la part posterior posa "Alemán Eventos", i amb una sèrie de "folletos" per repartir als turistes. Aquests senyors es col · loquen davant de la parada oficial de taxi i quan els turistas passen per alli l'assalten oferint els seus serveis, aquests serveis que ofereixen són clubs de "alterne" prometent diversió, alcohol, sexe i transport cap a aquests clubs, el seu transport en els seus furgonetes que estan aparcades davant de la parada de taxi.
Aquest és el tipus de espectacle i esdeveniments que ofereix aquesta empresa "alcohol, sexe i transport", pot una empresa oferir al carrer sexe i transport? la resposta és no, no poden realitzar el transport de persones en els seus vehicles això és il · legal, perquè no són VTC (lloguer de vehicles amb conductor), perquè las sevas furgonetes no tenen autorització per al transport públic, a això  li diem "intrusisme" o "taxis pirates", els que poden exercir el transport de persones són els taxis que passen la ITV, que tenen una assegurança, que paguen els putos impostos a l'estat, que són el transport públic de barcelona. Bé doncs això és el que passa cada nit davant dels nostres nassos, davant de la parada de taxi del port olimpic, i des d'aquest sindicat ens preguntem on estan els inspectors de l'àrea metropolitana? potser estiguin elaborant una consulta de com enganyar el taxista...

SALUT I BON VIATGE.




No hay comentarios:

Publicar un comentario