viernes, 28 de marzo de 2014

MANIFEST ESTACIÓ DE SANTS

 
Les organitzacions sotasignants volen manifestar el següent :

 
El Taxi de Barcelona és un servei d'interès públic que dóna servei a tots els habitants i visitants de l'Àrea Metropolitana de Barcelona .
 
Els professionals taxistes , mentre fan cua i esperen per recollir viatgers que arriben a l'estació, han de cobrir les seves necessitats fisiològiques . Des de sempre els companys taxistes han tingut accés lliure als lavabos en parades amb grans zones d'espera , com Aeroport, Estació del Nord , Moll Adossat i la mateixa Estació de Sants .
 
Els taxistes als quals representem no estem disposats que se'ns cobri ni un € uro per utilitzar els lavabos mentre estem esperant per recollir viatgers .
 
Exigim tant ADIF i RENFE i SANIFAIR , com al IMET i l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana , que posin els lavabos necessaris , tant a l'interior com l'exterior de l'Estació de Sants uns lavabos de lliure accés per als professionals taxistes que estem donant un servei de transport als usuaris i ciutadans de Barcelona . Ens dirigim també a vostès , senyors usuaris del Taxi per informar-los que de no obtenir una solució , ens veurem obligats a no prestar servei en aquesta estació. Així mateix els demanem el seu suport perquè omplin un full de reclamacions dirigida a ADIF ia RENFE . Els donem les gràcies anticipadament .
 
Davant aquesta situació de desatenció en què ens tenen, anunciem que realitzarem una convocatòria d'aturades contundents fins a obtenir solucions a l'Estació de Sants a partir del dimarts 8 d'abril.

            STAC                      ATC                  GUT                     CNT - TAXI
 


                       ELITE                                      Taxistes Estació de Sants

 

 

TAXISTA , ON ' TRIAS ' PER PIXAR ? DEFENSEM LA NOSTRA DIGNITAT ! ALS GOSSOS ELS POSEN pipican ... I EL TAXISTA , ON VA ?


SALUT I BON VIATGE.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario