sábado, 29 de diciembre de 2012

LA SENYAL DE LA NOVA PARADA DE TAXI DEL CARRER ARIBAU AMB TRAVESSERA ESTA MAL COL.LOCADA

 Els taxistes no veuen el senyal de parada i agafen passatge davant dels taxistes que estan esperant a la parada, donant lloc a baralles i enfrontaments entre taxistes i usuaris.

La nova parada que recentment s'ha posat al carrer Aribau amb Travesserra de Gràcia, està sent motiu de polèmica entre els taxistes i usuaris. Al carrer Aribau entre Diagonal i Travesserra de Gràcia és una coneguda zona de festa i discoteques a la nit, en aquest carrer sorgeixen moltes carreres per als taxistes. Fa poc es va col · locar un senyal de parada de taxi a Aribau amb Travessera just davant d'una coneguda discoteca, una zona conflictiva on es barreja l'alcohol i la joventut.
 Aquesta nova parada de taxi només funciona com a parada de taxi a la nit, la placa que senyalitza la parada de taxi está doblegada cap a l'interior de la vorera del carrer, de manera que des de la calçada circulant amb un vehicle no es veu el senyal, els taxistes que pugen circulant no s'adonen que hi ha una parada de taxi i agafen passatge davant dels taxis que fan cua al costat de la parada, així comencen els problemes, les confusions i els enfrontaments entre taxistes i usuaris.
 A part de no veure la senyal de parada de taxi, l'han col · locat al costat d'una sortida de pàrquing amb la qual cosa els taxis que fan cua tapen la sortida de pàrquing, quan algun vehicle surt del pàrquing es troba amb la sortida tapada per un taxi, donant lloc a més desordre i confiltividad en la circulació de vehicles d'aquest carrer.

SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario