domingo, 16 de septiembre de 2012

TMB L´ASSAMBLEA DECIDEIX VAGA EL 17 DE SETEMBRE I A PARTIR DE L´1 D´OCTUBRE VAGA INDEFINIDA

 A Barcelona, l’Assemblea de treballadores Autobusos TMB va decidir en assemblea el passat 13 de setembre contra la retallada salarial i per la readmissió d’Andreu Cabo:

-Secundar la vaga del 17 de setembre i Manifestació per entregar les signatures recollides per la readmissió d’Andreu de Cabo a les 11:30 Plaça Universitat.

-Convocar vaga el dia 1 d’octubre (24 hores) en la inauguració del Retbus i a partir del 2 d’octubre indefinida de dues hores al matí, tarda i nit (Coincidint amb les hores punta).
El 5 d’octubre l’aturada serà de 4 hores juntes per tornar a realitzar tots i totes Assemblea per decidir com continuem.

 Les Solidàries amb Andreu de Cabo convoquen mobilitzacions per la Mercè


Concentració al Prego de la Mercè, dia div 21 de setembre 19h Pl. Sant Jaume.
Protesta a la Misa de la Mercè, dia dilluns 24 de setembre 11 h Pl. de la Mercè.



Les plantilles de les principals empreses públiques ferroviàries estan cridades a una vaga de 24 hores el 17 de setembre. Els sindicats del sector continuaran així les mobilitzacions contra les mesures del Partit Popular, que van iniciar el 3 d’agost amb la primera aturada.

Les protestes afectaran, a tot l’Estat, als serveis d’ADIF (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries), FEVE (Ferrocarrils Espanyols de Via Estreta) i Renfe Operadora. A Catalunya la vaga repercutirà al servei de Ferrocarrils de la Generalitat, així com Metro i Busos de TMB a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La mobilització s’emmarca en el conflicte laboral que pateix el sector d’ençà que la ministra espanyola de foment, Ana Pastor, comuniqués el 15 de juliol als sindicats de la branca la intenció del Govern de Madrid d’engegar un procés de privatització dels serveis associats al transport ferroviari.
Així mateix, una de les exigències de les treballadores es la supressió del Reial Decret 20/2012, que elimina la paga extraordinaria del desembre o la part proporcional del sou fixe i obre la possibilitat de suspendre o modificar els convenis col·lectius i d’aplicar més retallades.
Tanmateix, els sindicats es presenten a l’aturada amb propostes com la implementació o l’augment de l’impost de successions, de patrimoni i de societats, com a mesures alternatives a les polítiques de retallades de drets i salaris que, segons afirmen, “comporten més recessió i devaluen serveis públics en detriment dels ciutadans”.

SOLIDARITAT AMB ELS COMPANY @ S DE TMB!!!!!

SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario