jueves, 5 de junio de 2014

ABSOLUCIÓ TAXISTES IMPUTATS EN ELS FETS A L'ESTACIÓ DE SANTS EL 8 D'ABRIL DE 2014


El proper dijous 19 de juny de 2014, seran jutjats dos companys del sector del taxi per ser imputats amb càrrecs per part de la guàrdia urbana de Barcelona. Aquests dos companys l'únic "delicte" què varen cometre va ser lluitar i defensar el dret que tenim tots els treballadors i treballadores del sector del taxi a poder fer un ús digne d'uns WC's a l'àrea de treball de l'estació de Sants, ja que prestem un servei a dita estació.
La convocatòria del passat dimarts 8 d'abril de 2014, va ser convocada i consensuada per part del gruix d'organitzacions i associacions del sector (Elite, GUT, CNT, ATC, STAC i Grup de Taxistes de Sants), on es va decidir aturar l'activitat laboral a la mateixa parada de Joan Peiró per poder portar una assemblea i decidir les passes a seguir amb les nostres peticions envers a la problemàtica què encara patim per accedir a uns WC's dignes a la mateixa estació de Sants. Per tant, els companys imputats exercien el seu dret a manifestar-se, reunir-se i informar als altres companys. L'ofensiva desmesurada de l'actuació per part de la guàrdia urbana va incidir en provocació a la majoria de companys que feien ús al seu dret de manifestació i d'assemblearisme i els companys imputats van ser tractats amb impunitat i menyspreu.
Davant aquests fets, i amb la problemàtica dels WC's sense resoldre's, FEM UNA CRIDA les organitzacions i associacions abans esmentades a donar suport i recolzament als companys imputats fent una recollida econòmica per poder fer front a les despeses judicials pertinents i fent acte de presència el mateix dia del judici què serà el proper dijous 19 de juny de 2014 a les 9:30h, gran via de les corts 111 sala 10 en la ciutat judicial de L'H.

    DAVANT L'IMPUNITAT QUÈ ENS ASSETJA AL SECTOR DEL TAXI PER PART DE L'ADMINISTRACIÓ: NI UN PAS ENRERE! SI ENS TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTS! SALUT I BONA FEINA.

SALUT I BON VIATGE.



No hay comentarios:

Publicar un comentario