lunes, 16 de septiembre de 2013

PIQUET A L´HOTEL H10 MARINA, DIMECRES 18 DE SETEMBRE

Piquet contra el pagament de comissions, Dimecres 18 de setembre a les 10:30 hores,  a l´hotel H10 Marina (av bogatell 64-68) <M> L4 Bogatell.

Davant el greu problema que pateix el taxi de Barcelona, el pagament de comissions als hotels no podem quedar-nos sense fer res, la gran majoria de ràdio emissores estan involucrades en aquest pagament de comissions a hotels, obligant el taxista a pagar una comissió a l'hotel per aconseguir un servei, el taxista comissionista aplica més suplements o donarà més volta al recorregut per inflar el preu de la carrera, pràctiques il.legals, abusos, estafes i enganys, al final qui paga és l'usuari. Una pràctica fraudulenta molt generalitzada als hotels i ràdio emissores de taxis, les quals competeixen entre elles per donar millors comissions i aconseguir més quantitat d´hotgels per les seves emissores.
 Aquest negoci de les comissions d´hotels i abusos en el preu del taxi a l´aeroport és  un problema que tristement porta des de fa força temps arrossegant el taxi de Barcelona, i que l´administració, ni l´IMET, ni sindicats han sabut resoldre.

 Un problema que porta massa temps dividint i enfrontant als taxistes, per això fem una crida a tots els taxistes ia la ciutadania en general a concentrar aquest proper 18 de setembre en un piquet contra l'hotel "H10 MARINA" (avinguda del Bogatell 64) , aquest hotel s'ha fet famós per tenir parada de taxi a la porta i no utilitzar-la, ja que criden a taxis de radioemissores que paguen una comissió a l'hotel. Animem a tothom a concentrar-se aquest piquet, per lluitar per la dignitat del taxi de Barcelona i contra la corrupció.

 TAXISTA NO VENGUIS LA TEVA DIGNITAT, NO PAGUIS PER FER LA TEVA FEINA
 GUERRA A LES COMISSIONS, A LES BARRICADES!!!

SALUT I BON VIATGE.


No hay comentarios:

Publicar un comentario