lunes, 26 de noviembre de 2012

NOUS ENFRONTAMENTS ENTRE TAXISTES I GUÀRDIA URBANA A L´ESTACIÓ DE SANTS

La guàrdia urbana expulsa els taxistes que fan cua per entrar a l'estació de Sants.
 Els companys taxistes fan una aturada de 30 minuts sense donar servei de taxi, en protesta per l'actuació de la guàrdia urbana.

Aquest passat dilluns 26 de novembre, a última hora de la tarda es van tornar a viure situacions tenses entre taxistes i guàrdia urbana a l'estació de Sants. Una altra vegada tornem a patir la intolerància de la guàrdia urbana i es tornen a repetir escenes de crispació i indignació.
La graella de la parada de taxis de l'Estació de Sants plena de taxis,  es formen cues per entrar a la graella al carril dret de l'entrada a la graella just davant de l'hotel AC Sants. Arriba la guàrdia urbana i els diu als companys i companyes que estan fent cua en aquest punt que han de marxar, que no poden estar allà, els companys responen que estan autoritzats per un acord que hi va haver entre l'IMET i la guàrdia urbana.
<Des de març de 2012 està autoritzada la parada per fer cua en espera per accedir a la graella davant de l'hotel AC Sants. La reunió entre l'IMET, organitzacions del taxi i la guàrdia urbana es va acordar que els taxis puguin parar al llarg de la vorera l'hotel AC Sants per entrar a la graella. Des de llavors estem esperant que l'ajuntament señalize amb una placa aquest permís, que verbalment ens van donar per poder parar en aquest lloc.>
La guàrdia urbana no atén les explicacions, dels companys i companyes expulsant als taxistes que feien cua, mentre arriben més efectius de guàrdia urbana. Els companys que eren a la graella fent cua s'han solidaritzat amb els taxistes afectats suspenent el servei de taxi durant 30 minuts (el temps que ha durat l'incident), nombrosos efectius de guàrdia urbana i mossos d'esquadra s'han presentat a l'estació.

SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario