jueves, 2 de mayo de 2013

EL CONSELL DE L´AMB APROVA INICIALMENT LA PUBLICITAT EXTERIOR ALS TAXIS

Barcelona | IMET.- El Ple del Consell de l’AMB ha donat avui llum verda a l’aprovació inicial de la modificació de la Norma Complementària III del Reglament Metropolità del Taxi referent a la publicitat exterior.

La modificació d’aquesta Normativa permetrà als taxis de l’AMB portar publicitat exterior tant en un suport situat a la part superior del vehicle (com fins ara) i a les portes laterals davanteres. En aquest darrer cas, el material haurà de ser de vinil o similar i amb una mida màxima de 60 x 45 cm. Ara bé, no s’admetrà la col·locació d’ambdós tipus de publicitat exterior en un mateix vehicle.

D’altra banda, el Consell ha aprovat també l’establiment de l’obligatorietat de descans de la meitat de les llicències de taxi els dies festius intersetmanals, segons calendari i assignació que l’Institut Metropolità del Taxi aprovi anualment. Per al 2013, els dies afectats per aquesta mesura seran l’11 i el 24 de setembre, l’1 de novembre i el 6 de desembre.
Ambdues normatives entraran en vigor definitivament un cop es superi el termini reglamentari d’exposició pública de trenta dies.

Barcelona, 30 d’abril de 2013.

SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario