viernes, 28 de febrero de 2014

4 DE MARÇ, NOVA DATA PER CONCENTRACIÓ I JUDICI DEL CONVENI COL · LECTIU DEL TAXI AL TSJC 8.30 HORES

El Dimarts 4 de Març asseiem a la banqueta dels acusats a l'Associació Empresarial del Taxi , Associació d'Empresaris de Vehicles amb Conductors , Associació Barcelonina d'Empresaris i autopatrons Taxistes , Sindicat de Ta...xistes Autònoms de Barcelona , CCOO i UGT . Responsables d'un conveni col · lectiu que esclavitza encara més el taxista de Barcelona , ja que s'han retallat drets laborals dels treballadors com l'eliminació del plus dels dies festius o la retallada de les pagues d'estiu i Nadal. La secció del taxi de la CNT va iniciar el procés de demanda impugnant 5 articulos del conveni : Art 15 període de prova , Art 18 pagues extraordinàries , Art 26 vacances , Art 17 plus nocturnitat i plus festius , Art 37 . 11è recaptació mínima .

 A Els i S AUTÒNOMS :
Per tots i totes aquells i aquelles que creuen que la impugnació del Conveni Col · lectiu Provincial del Taxi de Barcelona , que l'explotació i el frau que pateixen els i companys treballadores i treballadors , ( amb la complicitat de l'administració , de l'institut metropolità del taxi i de l'alcalde de torn ) , exercit pels FLOTEROS i ARRENDADORS de llicències com a Grup Garrido , Autotaxis Fuber , Gestverd , Stab , Mat taxi .... no va amb ells . Empreses , flotes i gestories que s'han enriquit a costa de l'esforç i sofriment del taxista de Barcelona .

A Els i S treballadores i treballadors :
És hora que aquests explotadors i ARRENDADORS compleixin la Llei i el que marca l'estatut dels treballadors , és hora de tenir un CONVENI JUST , és hora de perdre la por i denunciar davant magistratura de treball , és hora que sindicats corporativistes , CCOO i UGT no ens venguin més .

Fem una crida a tots els taxistes i als ciutadans de Barcelona a concentrarse a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( passeig Lluís Companys n14 ) el dimarts 4 de Març a les 8:30 hores , per expressar la nostra indignació per l'explotació de taxistes i contra la impunitat de les flotes , empreses de taxis i els seus còmplices UGT i CCOO .

DIMARTS 4 DE MARÇ , 08:30 HORES , TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA passeig Lluís Companys n º 14 . Companys taxista ; està en joc les condicions econòmiques de la teva feina . Es decideix el teu futur laboral . La teva assistència i solidaritat és important , per tu i els teus companys ! Per un taxi en condicions dignes , per un transport per als ciutadans , gestionat pels treballadors i no pels floteros ni per la classe política .

A TOT PORC LI ARRIBA EL SEU SANT MARTIN.


SALUT I BON VIATGE .

 

miércoles, 26 de febrero de 2014

VEHICLES LLOGATS, PARTICULARS, TRANSFERS, FURGONETES ... FAN DE TAXIS PIRATES AL MOBILE WORLD CONGRESS.

 
 Parada de taxi de l'hotel "Mandarin" (Passeig de Gràcia) ocupada per furgonetes que donen transport i que no són VTCs

Un exèrcit de vehicles de tot tipus i de totes les marques, han vingut Barcelona per la fira del "Mobile World Congres", vehicles privats, llogats, d'empreses, furgonetes, transfers .... han donat servei de transport sense cap tipus de control, ni d'identificació. Han ocupat parades de taxis, carril de bus, han aparcat en doble fila, damunt de la vorera sense que fossin multats ni molestats per la Guàrdia Urbana, mentre el taxista de Barcelona si que és assetjat i multat per que esta mal col · locat a la parada de taxi o perquè s'atura en un xamfrà cansat de donar voltes.


Una fira del "Mobile World Congress"  on hem vist tot tipus de vehicles fent de taxi , mentre el taxi de Barcelona segueix suportant una caiguda de treball del 40% , un excés i sobreexpoltación de llicències , una explotació de el taxista assalariat per part d'empreses i flotes i un conveni col · lectiu esclavista.

                          Aturada paral · lela de cotxes de lloguer a hotel arts ( Port Olímpic )




                                             Vehicle d'alta gamma identificat com VTC?


SALUT I BON VIATGE.


 

lunes, 24 de febrero de 2014

LA LIBERALIZACIÓN DEL MWC, OTRO GOLPE PARA EL TAXISTA DE BARCELONA

 La liberalización del sector del taxi para la feria del Mobile World Congress pactada por la Mesa Técnica del Taxi (AET-CMT-STAC-ATC) es otro duro golpe para el taxista de Barcelona, ya que al exceso de taxis y sobreexplotación que sufre el taxi de Barcelona,  el IMT y su Mesa Técnica del Taxi decide sacar todos los taxis a la calle. El resultado es de colas de taxis para entrar a la Terminal 1 de el  aeropuerto el domingo por la tarde, autobuses ocupando el área de descanso del taxi, mientras VTC´S, vehículos de alquiler y taxis piratas encochan cómodamente en el aeropuerto. Otra consecuencia de esta liberalización de la feria del móvil, es la presión ejercida de los floteros a los asalariados para que trabajen en sus días de fiesta, otra vuelta de tuerca a la penosa situación del taxista asalariado.
 Grandes esperanzas y expectativas tenían muchos taxistas para el  "Mobile World Congress" , un balón de oxigeno para el castigado taxi de Barcelona,  una situación que recuerda mucho a esa gran película del maestro Luís García Berlanga...  "BIENVENIDO MR MOBILE WORLD CONGRESS"


 
 
 
SALUT Y BUEN VIAJE.

 

domingo, 23 de febrero de 2014

"SOY TAXISTA Y ME SIENTO ACOSADO POR LA GUARDIA URBANA DE BARCELONA"

Domingo, 23 de febrero del 2014 Ferran Mateos (Barcelona)
Cuando hace cinco años me incorporé al trabajo de taxista, no esperaba que uno de mis principales problemas fuera la Guardia Urbana. Supongo que muchos de los lectores conocerán de cerca la realidad del taxi en Barcelona y en el área metropolitana. Tenemos una flota permanente muy por encima de las necesidades reales y todos tenemos que llegar a fin de mes. Hay muy pocas paradas de taxi y las que realmente van bien siempre están a rebosar, por lo que, si te quieres colocar, tienes que ponerte en doble fila y aquí es donde entra la Guardia Urbana, que va a la caza y captura del taxista desesperado. Estaría bien que alguien hiciera un estudio del número de multas a taxistas que se ponen en un solo día en la parada que hay en la plaza de Antoni Maura. A un servidor, este año ya le han impuesto dos sanciones.
La mañana del día de Navidad, por ejemplo, a las diez de la mañana la parada estaba llena y en doble fila, pero no molestábamos a nadie porque había muy poca circulación. Pues bien, vino la patrulla, multó a los cuatro taxistas que estaban en doble fila y, cuando salí del taxi para hablar con los agentes y pedirles que el día de Navidad no nos multasen, me amenazaron con ponerme una multa si no volvía al coche. Otro día, un agente me puso una multa por estar en doble fila y, cuando le comenté que ellos también hacen cosas incorrectas como aparcar en doble fila para desayunar, me dijeron que si hay una emergencia deben poder llegar rápido al coche. Le respondí que si se creía que yo estaba allí para pasar el rato, para divertirme. Por cierto, me puso la multa cuando la plaza estaba prácticamente vacía. Espero que alguien haga algo para acabar con este acoso brutal de la Guardia Urbana.

SALUT Y BUEN VIAJE.

 

martes, 18 de febrero de 2014

EL FALSO ESTEREOTIPO DE LA CLASE OBRERA


DESGRACIADAMENTE está bastante extendida la idea de "clase obrera" como un grupo social desfasado compuesto en exclusiva por el proletariado fabril, para más detalle varón, de mediana edad, y en las imágenes más paródicas presumiblemente con barba, tejanos, tripa cervecera y una llave inglesa en la mano derecha. No sé de dónde viene esta imagen, supongo que de una mezcla de propaganda burguesa, cierto machismo de la izquierda ignorante y delirios posmodernos.

En cualquier caso, aunque ese grupo era y es parte importante de la clase -el proletariado fabril lo seguirá siendo, ya que continúa creciendo espectacularmente a nivel mundial-, su identificación con toda la clase trabajadora es una falsedad sin base alguna. Sólo hace falta repasar casi cualquier acontecimiento histórico para comprobar la enorme heterogeneidad tanto de la clase como de sus vanguardias en la lucha. Por ejemplo, nadie parece acordarse de que ninguno de los procesados por los acontecimientos del 1 de mayo de 1886 -fecha fundamental para el movimiento obrero- formaba parte del proletariado fabril. No sólo eso, sino que ninguno era asalariado, siendo todos ellos trabajadores por cuenta propia o cooperativistas. Por otro lado, en un acontecimiento fundamental en la consolidación del movimiento obrero europeo como actor político, la insurrección parisina de 1848, Friedrich Engels relataba así la participación de las jóvenes 'grisettes' (jóvenes bohemias que practicaban ocasionalmente la prostitución):

"La mayoría de los defensores de la barricada se retiraron. Sólo siete hombres y dos mujeres, dos 'grisettes' bellas y jóvenes, permanecieron en su puesto. Uno de los siete se sube a la barricada portando una bandera. Los otros abren fuego. La guardia nacional responde y el portador de la bandera cae. Entonces una grisette, una chica alta, bonita y bien vestida con los brazos desnudos, agarra la bandera, escala la barricada y avanza sobre la guardia nacional. El fuego continúa y los miembros burgueses de la guardia nacional abaten a la chica justo cuando se ha acercado a sus bayonetas. La otra grisette inmediatamente salta hacia delante, agarra la bandera, levanta la cabeza de su compañera y, cuando la encuentra muerta, arroja furiosamente piedras contra la guardia nacional. Ella, también, cae bajo las balas de la burguesía".

La clase obrera de nuestros días del siglo XXI, esa sufrida clase trabajadora que la machancan con recortes laborales, con subidas del transporte público , con recortes en la sanidad, educación en las pensiones, son los estudiantes, son informáticos, son los taxistas, son trabajadores autónomos, son la gente del "15 M"... esa clase obrera mileurista azotada por las reformas laborales de el estado, silenciada por la Ley mordaza, golpeada y detenida por las fuerzas y cuerpos de seguridad de el estado son los parados, son las asociaciones de vecinos, son los panaderos, los profesores, son la gente de la "PAH", son los camioneros, los repartidores de pizzas, las enfermeras, los jubilados, los porteros, los autobuseros, los actores, los reponedores del Mercadona, son los conductores de ambulancias.... esa clase obrera eres tu.

SALUT Y BUEN VIAJE.
 

domingo, 16 de febrero de 2014

LA EMPRESA DE TAXIS JOBROCO SANCIONA, ACOSA Y AMENAZA A SUS TRABAJADORES

La flota de taxis "JOBROCO" más conocida como "el quino" amenaza acosa y sanciona a los trabajadores que no hacen la recaudación que exige esta empresa. A esta empresa de taxis "JOBROCO" no le importa la crisis, ni la caída de la demanda de taxis ni mucho menos los derechos de los trabajadores, les trae sin cuidado las horas que tengan que trabajar o lo que tengan que hacer estos taxistas para conseguir la alta recaudación que exige esta empresa cada día. Las broncas, el acoso, las sanciones y las amenazas de despido es la realidad que sufren día a día los taxistas de esta flota de taxis de Barcelona, el terrorismo patronal ejercido hacia estos taxistas es otro ejemplo más de la explotación y degradación en el taxi de Barcelona.
Con un convenio colectivo donde se recortan derechos laborales y con la crisis  que sufre el taxi, estas  empresas y flotas del taxi se están enriqueciendo a costa del esfuerzo y sufrimiento del taxista como "JOBROCO" que este año a adquirido 10 taxis nuevos.

SALUT Y BUEN VIAJE.

jueves, 13 de febrero de 2014

4 DE MARZO, NUEVA FECHA PARA CONCENTRACIÓN Y JUICIO DEL CONVENIO COLECTIVO DEL TAXI EN EL TSJC 8.30 HORAS

El martes 4 de marzo sentamos en el banquillo de los acusados a la Asociación Empresarial del Taxi, Asociación de Empresarios de Vehículos con Conductores, Asociación Barcelonesa de Empresarios y autopatronos Taxistas, Sindicato de Taxistas Autónomos de Barcelona, CCOO y UGT. Responsables de un convenio colectivo que esclaviza aun más al taxista de Barcelona, ya que se han recortado derechos laborales de los trabajadores como la eliminación del plus de los días festivos o el recorte de las pagas de verano y navidad. La sección del taxi de la CNT inicio el proceso de demanda impugnando 5 articulos del convenio: Art. 15 periodo de prueba, Art. 18 pagas extraordinarias, Art. 26 vacaciones, Art. 17 plus nocturnidad y plus festivos, Art. 37. 11º recaudación mínima.

A L@S AUTONOMOS:
Para tod@s aquell@s que creen que la impugnación del Convenio Colectivo Provincial del Taxi de Barcelona, que la explotación y el fraude que padecen l@s compañer@s asalariad@s, (con la complicidad de la administración, del instituto metropolitano del taxi y de el alcalde de turno), ejercido por los FLOTEROS y ARRENDADORES de licencias como Grupo Garrido, Autotaxis Fuber, Gestverd, Stab, Mat Taxi.... no va con ellos. Empresas, flotas y gestorías que se han enriquecido a costa del esfuerzo y sufrimiento del taxista de Barcelona.

A L@S ASALARIAD@S:
Es hora de que estos EXPLOTADORES y ARRENDADORES cumplan con la Ley y lo que marca el estatuto de los trabajadores, es hora de tener un CONVENIO JUSTO, es hora de perder el miedo y denunciar ante magistratura de trabajo, es hora que sindicatos corporativistas, CCOO y UGT no nos vendan más.

Hacemos un llamamiento a todos los taxistas y a los ciudadanos de Barcelona a concentrarse en las puertas del Tribunal superior de justicia de Cataluña (paseo Lluis companys n14) el martes 4 de marzo a las 8:30 horas, para expresar nuestra indignación por la explotación de taxistas y contra la impunidad de las flotas, empresas de taxis y sus complices UGT y CCOO.

MARTES 4 DE MARZO 8:30 HORAS, TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUÑA paseo Lluis Companys nº14.


Compañer@ taxista; esta en juego las condiciones económicas de tu trabajo. Se decide tu futuro laboral. ¡Tu asistencia y solidaridad es importante, por ti y tus
compañer@s!!! Por un taxi en condiciones dignas, por un transporte para los ciudadanos, gestionado por los trabajadores y no por los floteros ni por la clase política.

SALUT Y BUEN VIAJE.

 

martes, 11 de febrero de 2014

LA SECCIÓN DEL TAXI DE LA CNT SE CONCENTRA EN LOS JUZGADOS EN APOYO A TAXISTA DESPEDIDO


"¡Ved, pues, a esos superfluos! Adquieren riquezas y con ello se vuelven más pobres."
"Aún hay una vida libre a disposición de las almas grandes.
En verdad, quien poco posee, tanto menos es poseído: ¡alabada sea la pequeña pobre-
za!"
Friedrich Nietzsche
 
En la mañana del Martes día 11 de Febrero estaba previsto el juicio por mi despido. Al final al no estar la cosa muy clara hemos dejado a un lado el despido nulo y hemos optado por el improcedente. Está comprobado que trabajes para quién trabajes, adoptes una actitud sumisa o de rechazo al robo diario, vas a tener problemas si o si, y ninguno te va a hacer  fijo, así que tu mismo, puedes llegar a casa todos los días amargado, o con la cabeza bien alta. Yo te recomiendo que te acerques a conocer a los compañer@s de la CNT, son buena gente y te ayudarán,... además hay asesoría laboral gratuita.
Un consejo: imprime cada día un extracto de la recaudación diaria,... un tiquet en el que ya automáticamente sale la fecha, horas de trabajo con luz verde y apagada, número de licencia etc, esto demostrará las horas que haces cada día, que serán muy superiores a las que te cotiza el cerdo de tu jefe. Y ten cuidado con lo que firmas, no te líen, esta gente solo piensa en el dinero, en tener cuantas más cosas mejor... . En fín para cualquier cosa no dudéis en dirigiros a: 
 
Pl. Duc de Medinaceli 6, Ent. 1ª 08002 BARCELONA
Tel/fax: 93 317 05 47
Correu-e: sov@barcelona.cnt.es
Horario de atención: De Lunes a Viernes de 19 a 21 h.
Asesoría Laboral Gratuita: (Hay  que reservar cita previa por teléfono)
Lunes a partir de las 19:30h
Miércoles a partir de las 20h
 
                                                                                                         F. M
 
 
SALUT Y BUEN VIAJE
   
 

LA CNT DISCONFORME CON LA LIBERALIZACIÓN DEL TAXI PARA EL MOBILE WORLD CONGRESS

El 24, 25, 26 y 27 de febrero llega a Barcelona otra edición del Mobile World Congress , Barcelona se prepara para acojer a miles de personas de todas las partes del mundo. Para la feria más importante de Barcelona la mesa técnica del taxi a liberalizado el sector del taxi, se permite a todos los taxis trabajar esos días y así garantizar el transporte para esta feria del móvil, dando una imagen seria, eficiente y competente del transporte de Barcelona, una imagen para que los políticos se hagan la foto y digan que todo marcha bien.

Pero debajo de este falso maquillaje del transporte de Barcelona, nos encontramos protestas ciudadanas por el aumento del precio del transporte público a diario, nos encontramos con todos los taxistas asalariados trabajando cada día 12 horas por miedo a ser despedidos, nos encontramos con unos taxistas que no tienen derechos laborales en las empresas y flotas de taxis, tenemos un taxista autónomo que trabaja 12, 13 y 14 horas para poder llegar a fin de mes,  taxistas que no pueden pagar sus autónomos, tenemos taxistas que son amenazados y sufren acoso laboral por parte de las flotas y empresas de taxis, nos encontramos con taxistas que cada año tienen un contrato diferente en el arrendamiento encubierto de licencias a cargo de gestorías, tenemos un convenio colectivo hecho por la patronal del taxi y firmado por UGT y CCOO donde el taxista trabaja los días festivos a cambio de nada, taxistas que trabajan 6 días a la semana, nos encontramos con taxistas que ponen dinero de su bolsillo para llegar a la recaudación que exige la empresa, taxistas que engañan al usuario inflando el taxímetro para ganar mas dinero, nos encontramos con el pago de comisiones a hoteles por parte de emisoras de taxis , peleas y enfrentamiento entre taxistas por hacer carreras, arrendamientos y gestión ilegal de licencias, sobreexplotación de licencias de taxis... nos encontramos con la degradación del taxi de Barcelona, gracias a las asociaciones empresariales como AET y CMT que se están enriqueciendo a costa del esfuerzo y sufrimiento del taxista de Barcelona con total impunidad.

La CNT esta disconforme con la liberalización del taxi para el Mobile World Congress, pensamos que esta liberalización es una decisión política presionada por entidades empresariales. Denunciamos nuevamente la falsedad y la hipocresía de la mesa técnica del taxi, organismo del IMT para controlar, engañar y someter al taxista.

SALUT Y BUEN VIAJE.
 

domingo, 9 de febrero de 2014

CONCENTRACIÓ DE SUPORT AL JUDICI A TAXISTA ACOMIADAT, 11 FEBRER C / GIRONA n º 2 A LES 9:00 H

Mira que he treballat en mil llocs diferents però el que hi ha al món del taxi és " acollonant " , i ara amb aquesta crisi - saqueig - robatori , encara més . Si estàs d' assalariat és un dels treballs que més anul com a persona per l'enfocament ultra - explotador capitalista . Jornades laborals obligatòries de 12 hores cap amunt en què vas tota l'estona " de cul " per la poca feina que hi ha, per no parlar d'una permanent competència ferotge i insana de a veure qui treu a qui el client . La policia tractant- com a merda i robándote el jornal per donar-lo al ha- unta - ment , ... I quan per fi has acabat la jornada laboral , sacrificant per això la teva vida personal , ( amistats , hobbys , parella , família , Us sona això d'alguna cosa ? ) Et ve el porc del teu cap amb un altre conte per treure't més i més diners , ... i això ja sembla " Les mil i una nits " .
 
Tu mateix et poses mil excuses per no embolicarte , .. el pis , la núvia etc . , però arriba el punt que ja no aguantes més i protestes , i per això mateix em van acomiadar .
He estat treballant de 12 a 14 hores cotitzant 4, ... si algun client se n'anava sense pagar deia que havia de pagar jo ... , els dies que hi ha hagut vaga em volia obligar a treballar , volia que treballés amb la roda de recanvi , etc etc etc ... sempre recordant la crisi i l'atur . Aquests pocavergonyes pretenen seguir amb el seu " alt nivell de vida" (? ) Tot i la crisi , i contra els seus assalariats . Per culpa de bestioles com aquesta ens estem veient abocats a la misèria , a l'esclavitud ia la denigració com a persones .
 
Ells i elles tenen els seus miserables assessories professionals del robatori a la gent honrada , però nosaltres tenim CNT .

 
READMISSIÓ ACOMIADAT .CONCENTRACIÓ l'11 - febrer a les 9:00 h . al Jutjat del Social n º 7 de Barcelona , C . / Girona n º 2 , 1a planta .


 
SALUT I BON VIATGE .

 

sábado, 8 de febrero de 2014

CIUTAT I TRANSPORT ACCESIBLE PER A TOTHOM....?


 
T.M.B. ( transports metropolitans de Barcelona ) , s'omple la boca i mostra amb el pit ple , la seva política sensible davant els ciutadans que requereixen d'un tracte especial , aquests anuncis , es troben en els Busos , al Metro , en molts racons de la ciutat Comtal ... , com requereixen les campanyes de màrqueting per aconseguir això , un imatge ... , potser , un miratge ... , com àrid desert , en què hi ha més hostilitat que " bellesa visual ..." .
 
Ningú els va dir, tal com ho plantegen en aquesta sèrie d'imatges lacrimògenes , que això està malament ... , ni jo és clar.
 
Però ... , com "es menja" , tanta hemorràgia de sensibilitat en uns temes i tan poca sensibilitat cap moltíssima gent , que sense estar paralítics , sense estar embarassades , sense , el que sigui ... , s'estiguin manifestant en contra de la pujada tarifària totes les putes setmanes , i ni cas ... ?
 
Què passa ... ? , " Madrid" la culpable altra vegada ... ?
 
Vosaltres , l'Ajuntament de Barcelona ... , teniu superàvit des de fa molts anys ... , deixeu anar la pasta i que la gent a Barcelona no tingui " de pagar els plats trencats " ... Vosaltres , La Generalitat de Catalunya , esteu obrint EMBAJADASSS ... , de què cony aneu " reinones " ... ? , I no vingueu amb el rotllo independentista en pla " carrincló " , per justificar una merda :
 
¡ ¡ ¡ 2'15 € el bitllet senzill ! , Només anada o tornada , és clar ... , és a dir : ¡¡¡ 4'30 € anada i tornada ! , Pa " els vells ", com jo : 357 pessetes ... o 715 pessetes , anada i tornada ... Pren viatge ... , mai millor dit !
 
Però mola ... , som " moderns" , i güaisss ... , que amb els € uros , queda més camuflao ...
 
La gent : els aturats , els treballadors en actiu , els estudiants , les mestresses de cada , els polis ... ; ai noo ! , Aquests ensenyen la placa ... i passen fluidament , pels Metros, "que estan de serviciooo ... " ; han de ser tots " secretasss ", si no, només cal observar on hi ha comissaries , com es " colen " alegrement davant els nassos dels empleats del suburbà ...." perquè estan , de servei ... i de paisà .... " , doncs això , tota la població que necessita d'un transport públic , els que van amb Mercedes nous ... , no tenen aquests problemes tarifaris clar ... , se'ls sotmet a un atracament amb aquestes tarifes , de què cony serveix fomentar el transport públic , si després la gent se l'està vetant per agafar ... ?
 
¡ ¡ ¡ 4'30 € anada i tornada !

 
"Això , és com quan els senyors de la droga tenen al client enganxat ... , que qualsevol la deixa anar , sabent del seu "mono" / necessitat , perquè res quedi a l'atzar ... "
 
¡ ¡ ¡ Sou uns xoriços , però amb " Seny " ... !
                                                                                                    Javier Bermúdez

SALUT I BON VIATGE.

 

viernes, 7 de febrero de 2014

CANCELADO EL JUICIO DEL CONVENIO COLECTIVO DEL TAXI DEL DIA 12 DE FEBRERO

El juicio del convenio colectivo del taxi de Barcelona, que tenía que celebrarse éste próximo miércoles 12 de febrero, queda suspendido hasta nueva fecha, por petición de uno de los abogados de la patronal, estaremos a la espera de la nueva fecha del juicio del convenio colectivo del taxi, no podrán cambiar siempre, ni retrasar la fecha siempre, ni esconderse .El juicio contra los floteros se hará tardé o temprano, a cada cerdo le llega a su San Martín.
 
SALUT Y BUEN VIAJE.

 

miércoles, 5 de febrero de 2014

CONCENTRACIÓ I JUDICI CONTRA EL CONVENI COL.LECTIU DEL TAXI, 12 FEBRER 9:30 H, TSJC

El Dimecres 12 febrer asseiem a la banqueta dels acusats a l'Associació Empresarial del Taxi , Associació d'Empresaris de Vehicles amb Conductors , Associació Barcelonina d'Empresaris i autopatrons Taxistes , Sindicat de Taxistes Autònoms de Barcelona , CCOO i UGT . Responsables d'un conveni col · lectiu que esclavitza encara més el taxista de Barcelona , ja que s'han retallat drets laborals dels treballadors com l'eliminació del plus dels dies festius o la retallada de les pagues d'estiu i Nadal. La secció del taxi de la CNT va iniciar el procés de demanda impugnant 5 articulos del conveni : Art 15 període de prova , Art 18 pagues extraordinàries , Art 26 vacances , Art 17 plus nocturnitat i plus festius , Art 37 . 11è recaptació mínima .

A Els  AUTÒNOMS :
Per tots i totes aquells i aquelles que creuen que la impugnació del Conveni Col · lectiu Provincial del Taxi de Barcelona , que l'explotació i el frau que pateixen els i companys treballadores i treballadors , ( amb la complicitat de l'administració , de l'institut metropolità del taxi i de l'alcalde de torn ) , exercit pels FLOTEROS i ARRENDADORS de llicències com a Grup Garrido , Autotaxis Fuber , Gestverd , Stab , Mat taxi .... no va amb ells . Empreses , flotes i gestories que s'han enriquit a costa de l'esforç i sofriment del taxista de Barcelona .


 A Els ASSALARIATS :
És hora que aquests explotadors i ARRENDADORS compleixin la Llei i el que marca l'estatut dels treballadors , és hora de tenir un CONVENI JUST , és hora de perdre la por i denunciar davant magistratura de treball , és hora que sindicats corporativistes , CCOO i UGT no ens venguin més .

  Fem una crida a tots els taxistes i als ciutadans de Barcelona a concentrarse a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( passeig Lluís Companys n14 ) el dimecres 12 de febrer a les 9:30 hores , per expressar la nostra indignació per l'explotació de taxistes i contra la impunitat de les flotes , empreses de taxis i els seus còmplices UGT i CCOO .

DIMECRES 12 DE FEBRER , 09:30 HORES , TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA passeig Lluís Companys n º 14 .

Companys taxista ; està en joc les condicions econòmiques de la teva feina . Es decideix el teu futur laboral . La teva assistència i solidaritat és important , per tu i els teus companys ! Per un taxi en condicions dignes , per un transport per als ciutadans , gestionat pels treballadors i no pels floteros ni per la classe política .


  A TOT PORC LI ARRIBA EL SEU SANT MARTIN, SALUT I BON VIATGE .


 

martes, 4 de febrero de 2014

CAMPANYA DE PETICIÓ DE SIGNATURES DIGITALS A INTERNET PER "CONSCIENCIAR I GARANTIR UN TRANSPORT URBÀ DE SUPERFÍCIE SEGUR" PROU AGRESSIONS

 Qualsevol dia d'aquests ens aixecarem amb la notícia que han matat un conductor d'autobusos , aquell dia tots serem culpables de no haver parat aquesta gran injustícia .

 A què esperem per reaccionar ? Necessitem que mori un conductor , com ja ha succeït al taxi , per adonar-nos del perill i de la necessitat de protecció ?Aquest dia tot seran laments , i es faran promeses de canviar coses , però aquell dia serà massa tard, el treballador no tornarà , i aquell dia tots serem culpables per no denunciar i fer força per evitar que això passi .
Tots tenim dret a la seguretat en el nostre lloc de treball .

L'article 3 de la Declaració Universal de Drets Humans diu :

"Tot individu té dret a la vida , a la llibertat ia la seguretat de la seva persona . "

Els accidents i agressions verbals creen estrès. L'estrès minva la concentració del conductor . Minvant la concentració del conductor disminuïm la seguretat i augmentem el risc d'un accident , o una reacció tardana .Els conductors són éssers humans . El factor humà és la causa més gran d'accidents laborals .

 Protegint la integritat física dels conductors estem protegint la salut física i psicològica dels conductors , i per tant de la seguretat del conductor depèn la seguretat en el transport de passatgers , la seguretat viària i la qualitat del servei .

 Després de 4 agressions al gener 2014, els treballadors decideixen tallar la línia del conductor que va ser agredit com a acte de protesta , demanant més seguretat . La reacció empresarial de Transports de Barcelona és obrir expedient sancionador als conductors manifestants que reclamen la seva LEGÍTIM " DRET UNIVERSAL a la seguretat de la seva persona " ...

MÉS VAL PREVENIR QUE CURAR : La salut i seguretat viària és cosa de tots . Amb la salut i vida de les persones no es juga . PROU JA !!!

Si esteu d' acord DEIXEU LA VOSTRA SIGNATURA DIGITAL :
http://www.change.org/petitions/tmb-concienciar-y-garantizar-un-trasporte-urbano-de-superficie-seguro?share_id=wrVMcEdqAr&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=petition_invitation




SALUT I BON VIATGE.